Josefienz kleedt missen Manon en Amber

Josefienz in Paterswolde heeft voor de tweede Slag onze missen Manon en Amber in het nieuw gestoken. Als organsiatie zijn we niet helemaal objectief, maar wij vinden dat deze creatie als gegoten zit. Josefienz, bedankt! Onze missen stellen zich voor:

afb
Amber (l) en Manon poseren in een prachtige creatie beschikbaar gesteld door Josefienz

Naam Manon Naam Amber
Leeftijd 21 Leeftijd 15
Werk Mede-oprichter Look Around Promotieteam. Bestaat uit dames met verschillende misstitels, maar ook mooie heren. Wij maken de leukste evenementen nóg specialer. Ook werk ik als model Werk Look Around Promotieteam. Hiervoor loop ik modeshows en doe ik prijsuitreikingen bij evenementen.
Studie Communicatie Hobby's Veel plezier maken met familie en vrienden, zes keer per week sporten en dansen bij dansteam Like This.
Bijzonderheden Ik heb verschillende leuke misstitels op mijn naam mogen zetten. Zo ben ik in Turkije gekroond tot first runner-up van Miss Benelux. Daarnaast heb ik mijzelf ook Miss ’t Rond, Miss Oldambt en Miss Noord-Nederland mogen noemen. Bijzonderheden Kort geleden zijn we met Like This Europees kampioen geworden in de categorie Jazz. We hebben ook twee Nederlandse titels in de categorieën Jazz en Showdance. Superleuk om te doen!
Mezelf in twee woorden
Enhousiast en creatief Tegen de renners zeg ik Hopelijk tot dan, het wordt erg leuk!
Tegen de renners zeg ik Succes!